DOJMOVI S TEČAJA

Andrea T. (33)
Svaka čast, Hana! Svim trudnicama od srca preporučam!
Siniša
Prije poroda : draga Hana, hvala na svim savjetima. Uvelike ste mi pomogli u pripremanju za prisustvovanje porodu! Hvala još jednom... i još jednom...i još jednom... Tatek u iščekivanju ?
Poslije poroda u Rijeci: sve je prošlo ok, i moram priznati da sam, obzirom da sam cijelo vrijeme bio s Petrom, definitivno bogatiji za jedno nezaboravno iskustvo ? Njen osmijeh izmedju trudova, i pogled male Gee nakon izlaska, nikad neću zaboraviti (a prepostavljam niti ekipa iz bolnice koja je bila s nama) Eto, toliko od mene...Vama želim ugodan vikend, a ja odoh malo plakati? Ponosni tata Siniša.
Maja
Draga Hana, htjela sam ti jos reći da sam uz tvoju pomoć i radionicu uspjela odagnat sve svoje strahove (bar one koji se tiču naše teme i da se osjećam dovoljno samopouzdano te psihički i emocionalno spremnom da rodim, odnosno, bolje rečeno da prihvatim porod kakav god on bio..i možda je malo pretjerano reći, al' jedva čekam da započne.
Željka (majka dvoje djece) (31)
Hanina radionica je nešto predivno. Nadmašila je sva moja očekivanja. To nije samo pitanje poroda, nego i učenja o sebi u svakodnevnom životu. Kolikogod čudno zvučalo - nakon samo jednog sastanka naučila sam vrlo moćne stvari koje su mi pomogle npr. i jutros kad se moj Jura zapiškio do grla i probudio u šest i gnjavio me u mom krevetu do pol osam.
Antonia F. (majka dvoje djece) (32)
Hana tvoj tečaj me oduševio. U biti nije to tečaj... to je radionica u kojoj svi sudionici intenzivno doživljavaju sve što se tamo događa i dojmovi s kojima sam došla kući su predivni, istovremeno teški i duboki i bila sam jako, jako, jako umorna, a nestrpljenje dok čekam novu ...... nešto posebno...
Buga (30)
Hana, hvala ti puno za sve - falit ce mi ovaj tečaj kad završi. sva sreća da uskoro stiže primarna preokupacija, moja beba :)
Ranka (majka dvoje djece)
Hana, ovo mi je prilika da ti zahvalim, da ti kažem da mislim da radiš pravu stvar sa svojom radionicom. Žao mi je što je već završila, svakom našem sastanku sam se iskreno veselila!
Babica me pitala jesam li završila kakav tečaj jer je primijetila da sam dobro prodisavala trudove. Mi smo stvarno „naoružane“ nakon Hanine radionice pa se, curke, nemojte bojati!
Lana
Jako mi je lijepo bilo na tečaju i zapravo mi se bebin svijet (Brave New World!) potpuno otvorio u minimalnom roku. Divno mi je što ti Hana imaš jako lijep način da sve krajnosti izbalansiraš i 'oprirodiš', tako da nam budu bliže, da budemo više iznenađene nego šokirane.
Sandra
Jako mi je drago što smo se upoznale, što sam sa s mamama iz grupe podijelila svoje strahove, želje, priče........., koje nisam zapravo nikome do sada rekla. I baš mi je žao što više nema naše radionice.
Ranka (majka dvoje djece)
Iako je iza mene već bio jedan vrlo uspješan, prirodan i brz porod, osjetila sam potrebu da prođem Haninu radionicu jer sam se bojala da bi svako odstupanje od mog pojma „uspješan, prirodan i brz porod“ za mene značilo katastrofu.
Nakon radionice, pred drugi porod, osjećala sam se sigurno, puna otkrivene snage, kao da samo trebam odabrati što ću upotrijebiti iz svog „oružarija“. Snagu sam crpila iz svoje svijesti koju je radionica ojačala i proširila, iz disanja, zapravo iz snage da se prepustim svojim iskonskim osjećajima, iz duše. Da nisam prošla ovu radionicu sigurna sam da bi moj porod i život nakon njega sasvim drugačije izgledao. Smirenija sam i zadovoljnija pa se i moja djevojčica češće smije J
Sada želim to prekrasno iskustvo prenijeti svim ženama, jer Hanina radionica u nama budi onu divnu žensku snagu koju nam je priroda dala, a koju tako često zaboravimo i pustimo je da prašnjava čuči u mraku!